Solar

Installatiepakketten

Wij leven completen installatiepakketten voor uw zonne-installatie. Daarbij maken wij gebruik van een door ons zelf ontwikkeld systeem waarbij kwaliteit en installatiegemak voorop staan. De basis van een goede installatie staat en valt namelijk bij de onderliggende constructie. Door simpelweg aan te geven hoe u uw zonnepanelen wilt plaatsen, kunnen wij u een aanbieding doen toekomen voor de benodigde materialen voor de onderconstructie.

Bijhorende zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten. Tegenwoordig zijn er drie soorten panelen te onderscheiden, namelijk monokristallijn panelen, polykristallijn panelen en dunne film panelen. Afhankelijk van uw situatie en verbruik moet er een keuze worden gemaakt. Bizzy4u helpt u hier graag mee. Wij hebben betrouwbare en bekwame partners die graag bij u langs komen om advies te geven wat voor u het beste is.

Kom meer te weten

Onderconstructies

Bizzy4u heeft een eigen onderconstructie ontwikkeld op basis van bestaande technieken. Door gebruik te maken van op elkaar afgestemde dakhaken, rails en bevestigingsmateriaal wordt het zelf plaatsen van zonnepanelen een stuk eenvoudiger.

Doordat de onderconstructie van Bizzy4u eenvoudig is te installeren, is er geen installateur meer nodig om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Natuurlijk is het wel mogelijk om een installateur in de hand te nemen om de werkzaamheden uit te voeren.

Hiernaast levert Bizzy4u de onderconstructie in kan en klare pakketten afhankelijk van het gewenst aantal panelen, het aantal rijen en het soort dak. Op die manier weet u altijd dat u het benodigd aantal onderdelen heeft voor uw constructie.

Zonnepanelen

Monokristallijn zonnepanelen bestaan uit één kristal. De panelen hebben een donkere kleur, tegen het zwarte aan. Deze panelen hebben een iets hoger rendement dan polykristallijn zonnepanelen en zijn vaak dus ook wat duurder.

Polykristallijn zonnepanelen uit meerdere kristallen. De panelen hebben een blauw uiterlijk. Door ontwikkelingen wordt het verschil in rendement tussen mono- en polukristallijn echter steeds kleiner.

Dunne film zonnepanelen bevatten geen kristallen maar amorf silicium. Hierom worden deze panelen ook wel amorf zonnepanelen genoemd. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van kristallen is het paneel buigzaam maar is het rendement ook aanzienlijk lager. Deze panelen hebben echter als voordeel dat ze energie opwekken bij een lagere lichtintensiteit.

Panelen en constructie
Wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op!
Neem contact op